دسته : پزشکی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 5009 KB
تعداد صفحات : 81
بازدیدها : 347
برچسبها : پایان نامه هپاتیت b کاندید آنژیوگرافی قلبی
مبلغ : 6000 تومان
خرید این فایلمعرفی و بخشهایی از متن پروژه تحقیقاتی بررسی عفونت ویروس هپاتیت B در بیماران کاندید آنژیوگرافی قلبی در بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل در سال 1391 و عوامل مرتبط با آن
عفونت با هپاتیت B یک مشکل جهانی بهداشتی است. HBV عامل 80-60% از موارد کانسر اولیه ی کبد در جهان و یکی از سه علت مرگ در آسیا و آفریقا است ایران از لحاظ شیوع HBV در وضعیت متوسط قرار دارد و به طور متوسط 2% مردم ناقل ویروس هستند ولی میزان شیوع آن در استان های مختلف متفاوت است .یکی از مشکلات عفونت هپاتیت B نبود بیماریابی فعال و غربالگری مناسب است و هدف از انجام این تحقیق بررسی عفونت ویروس هپاتیت B در بیماران کاندید آنژیوگرافی قلبی در بیمارستان امام خمینی اردبیل و عوامل مرتبط با آن در سال 1391 می باشد.
هپاتیت های مزمن طیفی از بیماری ها با شدت متفاوت هستند که در آن ها حد اقل برای 6 ماه التهاب و نکروز کبدی وجود دارد . انواع خفیف تر بیماری پیشرونده نیستند یا پیشرفت آهسته دارند ،در حالی که انواع شدید تر ممکن است با اسکار وتخریب ساختاری کبد همراه بوده ،ودر صورت پیشرفت منجر به سیروز شوند.
هپاتیت های مزمن به چندین دسته طبقه بندی می شوند این دسته ها شامل هپاتیت مزمن ویروسی، هپاتیت مزمن دارویی، و هپاتیت مزمن خود ایمن می شوند . در بسیاری موارد شواهد بالینی و آزمایشگاهی کافی وجود ندارد تا هپاتیت را به یکی از این دسته ها منسوب دانست؛ اعتقاد بر این است که این موارد ایدیوپاتیک نیزجز دسته هپاتیت مزمن خود ایمن هستند.گاهی ویژگی های بالینی وآزمایشگاهی هپاتیت های مزمن در بیماری های مادرزادی متابولیک مثل بیماری ویلسون و بیماری کبد چرب غیر الکلی وحتی گاهی در بیماران باصدمات کبدی الکلی مشاهده می شوند.
اگرچه تمامی هپاتیت های مزمن ویژگی های بالینی ، آزمایشگاهی و هیستولوژیک مشترک دارند، هپاتیت های خود ایمن و ویروسی آنقدر جدا هستند که باید جداگانه بحث شوند.
هپاتیت B، عفونت حاد ویروسی است که به طور اولیه کبد را درگیر می کند وباعث التهاب وحتی نکروز کبدی می گرددوعامل آن ویروس هپاتیت B (HBV) می باشد.این بیماری بیشتر به صورت تک گیر ظاهر می شود. این بیماری یکی از علل اساسی مرگ ومیر درجهان بوده ویک بیماری قابل پیشگیری می باشد.
آمار نشان می دهد میزان شیوع عفونت در کشورهای غربی پایین بوده و عمدتا در بالغین اتفاق می افتد و 1 تا 2 درصد کل جامعه را شامل می شود .در مقابل در آسیا وبیشتر کشورهای آفریقا عفونت مزمن با HBV شایع است و افراد غالبا هنگام تولد یا کودکی به آن مبتلا می شوند.
اهداف تحقیق:
هدف کلی
بررسی عفونت ویروس هپاتیت B در بیماران کاندید آنژیوگرافی قلبی در بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل در سال 1391 و عوامل مرتبط با آن
اهداف جزیی
1-بررسی عفونت ویروس هپاتیت B به تفکیک سن، جنس، وضعیت تاهل و سطح سواد در بیماران کاندید آنژیوگرافی قلبی
2-بررسی ریسک فاکتورهای ابتلا به عفونت هپاتیت B در بیماران کاندید آنژیوگرافی
3-بررسی ارتباط بین عفونت هپاتیت B و بیماری عروق کرونر اثبات شده توسط آنژیوگرافی
عفونت با هپاتیت B یک مشکل جهانی بهداشتی است. در کل دنیا در حدود دو میلیارد نفر از مردم جهان به آن مبتلا هستند و هم اکنون در سطح جهان بیش از 350 میلیون نفر (5درصد جمعیت) از هپاتیت B مزمن رنج می برند و اکثر آنها در آسیای جنوب شرقی زندگی می کنند.
45 درصد کل جمعیت جهان در مناطق با شیوع بالا زندگی می کنند. مهاجرت از بخش های با شیوع بالا به مناطق با شیوع پایین باعث افزایش شیوع بیماری در این مناطق می شود.
در حقیقت HBV عامل 60 تا 80 درصد از موارد کنسر اولیه ی کبد در جهان و یکی از سه علت مرگ در آسیا و آفریقا است. مناطق با شیوع پایین و زیر 2 درصد شامل اروپای شمالی و غربی، شمال آمریکا، استرالیا و بخش هایی از جنوب آمریکای جنوبی است.
آسیای جنوب شرقی، آفریقا، آمازون ،بخش هایی از خاورمیانه و مدیترانه مناطق با شیوع بالا با میزان ناقلان بیشتر از 8 درصد هستند. ژاپن، هند، بخش های مرکزی آسیا و خاورمیانه، اروپای شرقی و جنوبی و آمریکای جنوبی با شیوع متوسط و با میزان 2 تا 7 درصد HBSAg مثبت است.
طبق تحقیقات مناطق با شیوع بالای عفونت HBV از نظر HCC هم شیوع بالایی دارند . ناقلان ویروس منبع اصلی انتشار آن در جامعه هستند و هر سال حداقل هشتصد هزار نفر در اثر ابتلا به این ویروس و عوارض آن در جهان تلف می شوند....
خرید و دانلود آنی فایل